Rijklaar
vanaf € 47.500,- 
Met 5 zitplaatsen!

*exclusief BTW.

De Fiat Fullback.

Gebouwd voor uw werk, gebouwd voor uw leven.

Wees veeleisend en wordt beloond. Fullback is de pick-up van fiat professional. Wendbaar, veelzijdig en krachtig, woorden zoals “rust” of “te veel” komen niet in het woordenboek van de Fullback voor. Dat is omdat hij ontworpen is om ook de grootste klussen op zich te nemen met zijn laadcapaciteit van meer dan 4 ton: tot 3,1 ton trekvermogen en 1 ton laadvermogen. Bovendien is de Fullback met zijn onderscheidende stijl en zijn kleine draaicirkel (11,8 m), ook perfect voor in de stad!

Een garantie op veiligheid.

De Fullback is uitgerust met een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen die ontworpen zijn om maximale bescherming en veiligheid te garanderen voor bestuurder en passagiers. Versterkte ophangingen en carrosserie, 7 airbags (bij dubbele cabine) en gordel-spanners. Bovendien biedt de Fullback u het hill holder systeem voor eenvoudig wegrijden, zelfs heuvelopwaarts. Veiligheid mag namelijk nooit ontbreken in uw werkgereedschap.

Altijd klaar voor off-road.

De Fullback is gemaakt als de stuwende kracht van uw team, onder alle terreinom-standigheden. Dit is te danken aan zijn 4x4 aandrijving. Tegenwoordig nog efficiënter en eenvoudiger in te regelen dankzij de exclusieve 4WD elektronische selectieknop. Hierdoor levert het systeem automatisch het maximale koppel aan elk wiel. De uitzonderlijke off-road capaciteiten garanderen u ervan dat geen enkel terrein u kan weerhouden om te genieten van uw vrijetijdsbesteding of uw werkplek te bereiken. 

Fiat Fullback  #  Full option180 PKLeren interieurNavigatie
De Fullback is onverslaanbaar in veelzijdigheid. Door het aanpassen van zijn laadbak & cabine
aan uw eisen, kan hij elke rol vervullen die u en uw werk van hem vragen. 

“Benieuwd naar de prijzen en opties van een Fiat Fullback bij Autobedrijf Bosman?
Neem telefonisch, via e-mail of onderstaand formulier contact op”