Verhuur bedrijfswagens & persoonsvervoer


Autobedrijf Bosman, uw partner voor het huren van bedrijfswagens en personenvervoer.

Maak hieronder uw keuze.

Bakwagen huren

Huur deze vrachtwagen FIAT Ducato voor 119 euro per dag.

Grote bus huren

Huur deze FIAT Ducato bedrijfswagen voor 90 euro per dag.

Bestelwagen huren

Huur deze bedrijfsauto FIAT Doblo voor 54 euro per dag.

Electrische bus huren

Huur deze elektrische bus voor €99,95 incl. BTW en €0,35,- ex. BTW voor elke extra gereden KM.

Heeft u uw keuze gemaakt?

Of heeft u een vraag?

Neem contact met ons op als u een auto of vrachtwagen wilt huren. 

Bel direct op 0186-619322 of mail naar receptie@autobedrijfbosman.nl


Verhuur voorwaarden


Huurtijden

Een huurdag begint om 8.00 uur ’s ochtends en geldt tot de volgende werkdag 8.00 uur ’s ochtends. Kom je om 10.00 uur je huurauto ophalen, dan moet de volgende dag om 8.00 uur weer ingeleverd worden. Wil je de huurauto later inleveren, dan komt er een huurdag bij. De uitzondering hierop is het weekend, daarvoor gelden andere voorwaarden.


Wij hanteren de volgende openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. 
  • Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.
  • Op zondag zijn wij gesloten en is het ook niet mogelijk een auto in te ruilen.


Pech of schade
Huur je een auto of busje bij bosman-verhuur.nl, dan mag je er altijd vanuit gaan dat deze technisch gezien helemaal in orde is. Toch kan het altijd gebeuren dat je met pech komt stil te staan. Natuurlijk ben je hiervoor verzekerd. Op deze pagina vind je alle voorwaarden en lees je precies hoe de pechservice werkt.

Heb je pech met je huurauto, dan bel je met telefoonnummer wat op uw huurcontract staat. Zij zullen precies vertellen wat je moet doen en zorgen dat er vervangend vervoer voor je wordt geregeld. Komen jullie er toch niet uit? Neem dan even contact op met bosman-verhuur.nl, dan zoeken we een passende oplossing.

Wat moet ik doen als ik schade heb gereden of een aanrijding heb gehad?
Probeer zo snel mogelijk en zo veel mogelijk vast te leggen: maak foto’s en zorg dat het schadeformulier dat in je auto ligt volledig ingevuld wordt. Breng ons vervolgens zo snel mogelijk op de hoogte.


Leeftijden
18 jaar of ouder?

Je bent net geslaagd en hebt je rijbewijs gehaald, gefeliciteerd! Je wilt dan natuurlijk meteen de weg op. Het enige probleem is dat je geen eigen auto hebt.

Je gaat op zoek naar een huurauto maar je komt er eigenlijk al snel achter dat he niet zo makkelijk is als je dacht. Bij de meeste autoverhuurbedrijven kan je namelijk pas een auto huren vanaf 25 jaar met 5 jaar rijervaring.

Bij bosman-verhuur.nl is dit geen probleem. Of je nou 18,19,20 of 21 jaar oud bent, bij ons mag je gewoon een auto huren!


Brandstof
De verbruikte brandstof betaal je zelf. Je krijgt de auto met een volle tank mee en het is de bedoeling dat je de auto ook weer met een volle tank inlevert. Gebeurt dit niet, dan zal de verhuurvestiging de kosten van de brandstof achteraf in rekening brengen. Let erop dat ze ook tankkosten in rekening kunnen brengen bovenop de kosten van de brandstof. Het is dus altijd handiger om zelf even de auto weer af te tanken. Dit kan uiteraard bij ons tankstation.